Menu Sluiten

Kapster aan huis op afspraak bij jouw thuis

Hallo! Mijn naam is Stefanie en ik ben kapster/visagiste aan huis in de ruime omgeving van Balen. Zowel dames, heren als kinderen kunnen bij mij terecht voor een leuk kapsel en daarvoor moet men zelfs het huis niet uit!

Een kapper aan huis biedt namelijk verschillende voordelen:

  • Klanten moeten zich niet verplaatsen, want ik kom gewoon thuis, in het ziekenhuis, in het woonzorgcentrum of eender waar langs. Zo vermijd je dus files, parkeerstress, tijdsdruk en blijf je in jouw vertrouwde omgeving.
  • We maken op voorhand een afspraak, dus er zijn geen vervelende wachttijden.
  • Ik beschik over al het materiaal dat je in een kapsalon kan aantreffen, maar door middel van een kostenefficiënte werkwijze kan ik interessante prijzen aanrekenen.
  • Zich niet moeten verplaatsen en een afspraak kunnen maken binnen ruime openingsuren is ideaal voor mensen die een druk professioneel leven moeten combineren met het gezinsleven!
  • Communiefeesten en huwelijken kunnen qua planning nogal stresserend zijn, maar een kapster/visagiste aan huis kan vaak de dag van het feest zelf nog langskomen en het feestkapsel en de make-up tot in de puntjes verzorgen.
  • Zo valt er alweer een zorg weg op een bijzondere dag!

Ook geef ik workshops styling om je elke dag te verzorgen of voor dat tikkeltje anders bij een speciale gelegenheid.

Als laatste zorg ik er ook voor dat je de gepaste accessoires/juwelen hebt om je nog intenser te laten schitteren.